LED Plafondlamp Dimbaar rond – 24W Lichtkleur optioneel – 3 jaar garantie

Dimbare LED plafondlamp
De LED plafondlamp is te dimmen met een dimmer die geschikt is voor LED met een fase-aansnijding modus. Let dus goed op of u een geschikte LED dimmer heeft. Als niet de juiste dimmer aangesloten wordt, dan gaat de dimbare LED plafondlamp flikkeren.

Eenvoudige installatie
Deze LED plafondlamp is zeer eenvoudig tegen het plafond of muur aan te monteren. Het afdekplaat is te verwijderen van de lamp welke tegen het oppervlakte aan vast geschroefd kan worden. De schroeven en pluggen zitten bij deze LED plafondlamp inbegrepen. Afmeting van deze LED plafondlamp is 385x80mm

Aigostar
Deze LED plafondlamp is van het merk Aigostar. Wij zijn officiële distributeur van Aigostar in Europa. Inmiddels is Aigostar een bekend merk geworden in Nederland door de vele LED panelen en andere type LED lampen die zij verkopen. Bij ons krijgt u de laagste prijsgarantie en ten minste 3 jaar garantie op alle Aigostar producten.

 13,95

Uitverkocht

LED Plafondlamp Dimbaar rond – 24W Lichtkleur optioneel – 3 jaar garantie

Productspecificaties

ArtikelnummerAR193805
Type lampLED plafondlamp
DimbaarJa
Lichtkleur (Kelvin)3000K, 4000K of 6500K
Verbruik (Watt)24W
wit PNG logo JeeBee Light

JeeBee Lights is uw handelaar in LED verlichting! De beste deco en ledpanelen vind u hier! Bestel snel via onze webshop, voor 17:00 besteld is morgen nog in huis!

Contact

Overig